McMarcin Posted August 27, 2022 Report Share Posted August 27, 2022 Cześć Do tej pory miałem głównie grafiki ATI i radziłem sobie jako tako. Używam kompa głównie do poligrafii i grafiki, czasami do grania. Instalkę USB robiłem na UniBeast 8.4.0-2 („gołą” bez dodatkowych sterowników) Działa wszytko, oczywiście bez grafiki - Display 3 MB Restartuje się bez problemu, ale przy zamykaniu systemu zawiesza się. Po Update poprawek systemu mam wersję (17G14033) i do niej sterownik WebDriver w odpowiedniej wersji do obecnej wersji systemu (High Sierra 10.13.6 (17G14033) WebDriver-387.10.10.10.40.139). Również mam drivery CUDA. Nie wiem, co teraz dalej zrobić, żeby mi grafika działała jak należy. Do tej pory do ewentualnych „poprawek” używałem Clover Configurator 5.22.0.0 Załączam obrazki + config.plist, itd. proszę o pomoc :-))) BOOTX64.efi CLOVERX64.efi config.plist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McMarcin Posted August 31, 2022 Author Report Share Posted August 31, 2022 Problem z grafiką rozwiązałem, ale nadal system się zawiesza przy wyłączaniu 🤔 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts