oswaldini Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Natrafiłem na fajny temacik nt. touchpada elana. Dzialają nawet gesty 3 (v3+v4) i 4-ro (v4) palcowe. Ja raczej nie przetestuję bo nie lubię lapków z OSX. http://forum.osxlatitude.com/index.php?/topic/1948-elan-touchpad-driver-mac-osx/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaco1771 Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 Mam ELAN SmartPad w Asusie K73SV + Sierra 10.12.6. Zainstalowałem wersję v4.6.5 do S/L/E. Działają gesty trzypunktowe, typu cofnij i do przodu. Działają gesty dwupunktowe, typu przewijanie, powiększanie i pomniejszanie. Działa "drag". Dodatkowo działa klawiatura, która w moim przypadku wymagała VoodooPS/2. Niestety, sam gładzik jest wg mnie dużo mniej precyzyjny. Trzymając nieruchomo palec w jednym miejscu, kursor drży/nieco się porusza. Brak karty gładzik w ustawieniach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts