Jump to content

Snow Leopard i TeamViewer 8, TViewer nie działa.


scorpion_1982
 Share

Recommended Posts

Witam panowie.

Posiadam System Snow Leopard na procesorze intel pentium 4, działa to znośnie jak na zabytkowy sprzęt.

Mam pewien problem wrzuciłem TeamViewer 8 na maszynę i wyskakuję cały czas błąd że nie można połączyć się z serwerem, próbowałem różnych konfiguracji i lipa.

 

Odpaliłem VirtualBox i WinXp na nim, zainstalowałem TeamViewer8 i hula aż miło.

Co może być grane ??

Zaporę wyłączyłem nic to nie daje.

Odpalił ktoś ten program w pełni u siebie na snow.

Dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam Szanownych kolegów oraz koleżanki.

Link to comment
Share on other sites

Nie sądzę że to złe ustawienia interface ponieważ są automatycznie pobierane z routera którego sam konfigurowałem, sprawdzę mimo wszystko to.

Napisz mi proszę o co chodzi ci z tym smbiosem.

Działają mi programy typu skype, jak również bardzo wiele innych i nie ma z nimi problemu.

Jedynie temu coś nie pasuje, żeby był opis problemu to przynajmniej by coś człowiek poszukał a tak błądzi po omacku.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.