Enter121 Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Witajcie, wiem że instalacja systemu iAtkos v7 jest możliwa ponieważ czytałem inne posty użytkowników na tym forum. Problem polega na tym że gdy instaluje system wszystko idzie dobrze aż do samego końca nie dodawałem żadnych kextów ani nic innego, pierwsze co zdziwiło mnie w instalacji to po pierwsze w miejscu gdzie zazwyczaj wybiera się języki jest tylko napis click to continue ,Po instalacji i pierwszym uruchomieniu wszystko jest w jak najlepszym porządku dopóki system nie kończy się ładować po załadowaniu pokazuje się niebieski ekran i zaczyna grac jakaś dziwna muzyka chyba disco polo i nic się nie dzieje tylko jest jasno-niebieski ekran i muzyka to samo przy ideneb tyle że tam przy ideneb jest tylko jasno-niebieski ekran bez muzyki BŁAGAM POMÓŻCIE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKjanek32 Posted October 29, 2013 Report Share Posted October 29, 2013 Bez dobrego opisu sprzętu nic nie powiemy: http://hamac.pl/topics8/jak-zrobic-list ... vt2415.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 Na tym sprzęcie będzie optymalny UniBootX 1.4.3 + Snow Leopard Retail 10.6.3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts