Adek123 Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Mam mały problem jak w temacie jest napisane z instalacją. Na pendrive zainstalowałem os x'a poprzez clover'a, a dokładnie z tym poradnikiem: http://www.youtube.com/watch?v=1Cp9jUfsD6M. Wszystko pięknie się zainstalowało na pendrivie, włożyłem go do portu i uruchomiłem komputer, wybrałem boot device, i wyskoczyło mi install osx i recoery efi, jako pierwsze kliknołem recovery i po jakimś czasie wyskoczył error. Spróbowałem zainstalować bez recovery os x'a, wszystko dobrze ładuje, wyskoczyło logo apple i i się ładuje, i po jakimś czasie ekran robi się czarny i pokazuje że komputer nie jest podpięty do telewizora, a jest, i komputer chodzi. Może jest jakiś niedorozwinięty i nie potrafię czytać i słuchać, więc prosze o pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patS_ Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 może ja czegoś nie rozumiem ale co ma wspólnego ten cał telewizor z instalacja na PC? jak zrobiłeś wszystko według tego poradnika to powinno wszystko śmigać.. natomiast nie wiem i nie próbowałem tego robić z tv.. bez tv nie da rady zainstalować też? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolishApple Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 Może driver od grafiki się nie ładuje. Do kextów masz wrzucone fakesmc? Masz DSDT albo działający PM, bo jak nie to chyba musisz wrzucić Disablera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolishApple Posted December 3, 2014 Report Share Posted December 3, 2014 A tak BTW to chyba zły dział :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts